Közlemény

Collapse
No announcement yet.

BRUMI SZŰRŐ- és ÉGÉSJAV͍TÓ

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

BRUMI SZŰRŐ- és ÉGÉSJAV͍TÓ

Bocs hogy nem a témával kapcsolatosan írók. - Hátha érdekel -
    10-20% megtakarítás, valamint dízel járműveknél 6- 15%
    BRUMI SZŰRŐ- és ÉGÉSJAVÍTÓ alkalmazásával javul az üzemanyag minősége. A kezelés következtében az üzemanyag molekula szerkezete megváltozik, ennek köszönhetően kialakul egy jobb kölcsönhatás üzemanyag és az oxigén között.

TUNING eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    SZŰRŐ- és ÉGÉSJAVÍTÓ alkalmazásával
    A grillcsülök sokkal finomabb......
    Tuning indíts egy új témát melynek a címe: REKLÁM
    A csülök után nem jó a "szerkezet javító"
    , apacsavo és Che kedvelte ezt.
    A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

TUNING eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Bocs hogy nem a témával kapcsolatosan írók. - Hátha érdekel -
      10-20% megtakarítás, valamint dízel járműveknél 6- 15%
      BRUMI SZŰRŐ- és ÉGÉSJAVÍTÓ alkalmazásával javul az üzemanyag minősége. A kezelés következtében az üzemanyag molekula szerkezete megváltozik, ennek köszönhetően kialakul egy jobb kölcsönhatás üzemanyag és az oxigén között.
      Hát érdekelne. Elsősorban a honlapon említett ISO, TÜV és MSZ szabvány minősítés, ami állítólag gyakorlati mérésekkel, műszaki és vizsgálati jegyzőkönyvekkel van bizonyítva. Nos ezek érdekelnének. Ki mérte, mikor, hol és mi szerint? Mi az, hogy ISO minősítés? ISO mi? TÜV mi? MSz mi? Hát nincs ezeknek számuk kérem szépen. Ha meg van, akkor nem kellene titkolni. Ha Gyurcsok József energiát küld, az jobban csökkenti a jármű fogyasztását.
      sepy, soveny és 3 további látogató kedvelte ezt.
      Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Szervusztok!

Az utolsó két hozzászólóval nagyon egyet értek.A téma nem ide való,mindez ne tántorítsa el,kedves TUNING társunkat,akit mint bárki mást szívesen fogadunk építő jellegű hozzászólással,-bármely témában ami a veterán járművekkel kapcsolatos.Az üzemanyag megtakarítására vonatkozó szerkezeteket,azok leírásait is szívesen látjuk,de akkor az ne valamilyen "ködbe vesző" sugallat szerű formában történjen.
        Üdvözlettel:Che
        sepy, és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ezt már több helyről kitöröltem, de ha így rákaptatok, akkor már meghagyom egy külön témába mozgatva.

Kedves TUNING! Ha gondolod, ezen a témán belül kifejtheted, hogy ez a termék miért lenne nagyszerű. De ha mindezt ctrl+c/ctrl+v kombinációval ismét beszúrod egy új helyre, ahová nem való, akkor elbúcsúzunk egymástól.
          sepy, és 2 további látogató kedvelte ezt.
          Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Kedves tuning szerintem ha bővebben kifejtenéd a dolgokat talán nem hurrognának le ennyien, bár igaz halkan jegyzem meg hogy ez sem érdektelenebb téma mint az elektromos cigi,igaz kedves TZ?

Komment

A néhány év alatt mióta belső égésű motorokkal foglalkozom ,jó néhány ilyen U.N,fogyasztás csökkentő tünt fel a piacon.Volt közöttük egy pár amely valóban csökkentette is pár százalékkal a fogyasztást( P.l: a Trabantnál k.b.10% csökkenést értem el az állitható főfúvóka használatával) de aztán valamennyi kisérlet hamvába holt.Pedig régebben nem ilyen benzin árak volta! Az emberek megvették,kipróbálták,eldobták,rájöttek hogy legtöbb ilyen cucc ha meg is takaritott némi üzemanyagot azt csak a teljesitmény rovására tette!Tapasztalatom szerint a legjobban úgy takarékoskodhatunk az üzemanyagokkal,ha a leg precizebben betartjuk a gyári előirásokat, és kiméletesen bánunk a gáz pedállal-karral-fogantyúval,kinek mi van,mert az a legbiztosabban megtakaritott ü.a, amit nem adagolunk be!!!!!!!!!!Bocsi:brum-brumm!!!!!
              Utoljára szerkesztve a következő által: apacsavo; 2011 okt. 07, 09:26.

Komment

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Pedig régebben nem ilyen benzin árak voltak! Az emberek megvették,kipróbálták,eldobták,
                Talán éppen azért dobták el az emberek mert olcsóbb volt az üzemanyag és a megtérülési költség hosszú idő alatt jött vissza, valamint a környezetvédelem sem volt ilyen "égetően fontos".
                Szerintem egyre jobban el fognak terjedni ezek a dolgok (az olajkitermelők nagy örömére). Mint minden területen, itt is vannak bevizsgált, ellenőrzött, használható termékek és vannak a hamisítványok, bóvlik.
                Én is kipróbáltam rengeteg féle "csodaszert", de ahogy 'tanult kollégánk' apacsavo leírta:
                Tapasztalatom szerint a legjobban úgy takarékoskodhatunk az üzemanyagokkal,ha a leg precizebben betartjuk a gyári előirásokat, és kiméletesen bánunk a gáz pedállal-karral-fogantyúval,kinek mi van,mert az a legbiztosabban megtakaritott ü.a, amit nem adagolunk be!!!!!!!!!!
                Itt egy jó termék, amely nekem bejött:Greenfuel | nanotechnológiás üzemanyag adalék
                Utoljára szerkesztve a következő által: -t5-; 2011 okt. 07, 10:39.

Komment

-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Talán éppen azért dobták el az emberek mert olcsóbb volt az üzemanyag és a megtérülési költség hosszú idő alatt jött vissza, valamint a környezetvédelem sem volt ilyen "égetően fontos".
                  Nem akarnék megbántani senkit, ezért a koromra hivatkozva, volt jópár kísérlet benzinmegtakarításra, a két legaranyosabb:
                  Porlasztóba vizet adagoló készülék (kb 10% megtakarítás)
                  Üzemanyagban propán-bután elnyeletés ( gázpalackra cső és beleeresztni a tankba, mely 3/4-ig van benzinnel tele
                  Most nem teljesen őszinte a mosolyom, hogy kipróbáltam mind a kettőt, az elsőnél a készülék még olcsó sem volt.

Komment

Sajnos évekkel ez előtt én is voltam olyan marha, hogy nem kis pénzt adtam egy azonos elven működő vacakért. Semmi ,de semmi eredményt nem láttam a fogyasztásban.Az egésznek annyi a haszna , hogy a mágnes amit beletettek, remekül megtartja a műszaki rajzokat a vasajtón. De szerintem a villanyórához már kevés lenne

Komment

........na igen a Greenfuel,ilyen van egy jó pár a piacon.Ezek jók is ,de ezek ü.a. adalékok nem ugy mint a brumbrum!Az ü.a. adalékok valóban hasznosak bizonyos szintig,én P.l:nagy hive voltam a Fimol-nak!Nem hiszem hogy van még de ha van valahol megvenném még ma is!Ezek biztos hogy bevizsgált és hasznos dolgok,de más elven működik mint amit tárgyalunk.

Komment

Komment

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Üzemanyagban propán-bután elnyeletés ( gázpalackra cső és bele ereszteni a tankba, mely 3/4-ig van benzinnel tele
                          Jaj-jaj.Ez a Szabad Európa rádió különkiadása volt, a szocializmus építésében megfáradt öngyilkosjelölteknek!

Komment

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            ........nagy hive voltam a Fimol-nak!Nem hiszem hogy van még de ha van valahol megvenném még ma is!....
                            Jó hírem van a számodra a MOL kutaknál kapni.
                            Manapság is szorgalmasan töltögetem a kétüteműim benzinjébe a FIMOL-2 változatot
                            Járulékos előnye hogy elszínezi az üzemanyagot és így sose kell agyalnom azon hogy melyik kannában van a Jawám benzinje és melyik a fűnyíróé

Komment

Volt a 80-as években egy 125-ös Trophy MZ-m amit egyszer jól meghajtottam és megszorult.Jól bemarta a hengert,kivettem a gyertyát öntöttem bele Fimolt és jó párszor átforgattam és csodásan működött tovább.Persze már nem volt olyan erős mint előtte de jól ment!Azóta ha tehetem és kapok veszek de nem csak a kétüteműbe jó!

-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Jaj-jaj.Ez a Szabad Európa rádió különkiadása volt, a szocializmus építésében megfáradt öngyilkosjelölteknek!
                              ...........hú ez érdekes lehetett,én ugyan erről nem hallottam,de nem is merném kipróbálni.Nemtudom egyébként a benzin tényleg elnyeli a pb gázt?Nem hiszem de ha igen akkor sem szeretném elnyeletni,nem azért épitek roncsból járművet hogy utánna újra roncsá tegyem,pár deci benzinért!!!!!!!!!!!!!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X